TECNOEX afronta noves inversions alhora que manté la seva col·laboració amb CEDEC, consultoria estratègica

TECNOEX s’ha convertit en una empresa moderna amb uns coneixements amplis de tota mena de materials plàstics per a l’aplicació de perfils de qualsevol sector industrial: construcció, tancaments metàl·lics, naval, farmacèutica, decoració, il·luminació i automòbil. L’empresa es responsabilitza de tot el procés de producció per tal de cobrir totes les necessitats del client, des de la concepció del perfil plàstic, l’assessorament i el disseny de les peces fins al lliurament final dins el termini acordat.

Recentment, TECNOEX ha dut a terme unes inversions importants amb l’objectiu d’afrontar els nous reptes que es presenten després de superar les dificultats derivades de la covid-19, una aposta per la productivitat que millora el seu parc de maquinària actual amb la incorporació d’una extrusora de diàmetre 45 que complementa l’extrusora principal.

Amb aquesta inversió, TECNOEX continua apostant per la millora contínua de les seves instal·lacions i equips tècnics, fet que li permet oferir als seus clients les solucions tècniques òptimes per a cada necessitat.

TECNOEX, Tecnología de la Extrusión, S.A. porta col·laborant des del juliol del 2012 amb la consultoria CEDEC en la millora de la seva gestió empresarial. Actualment, l’empresa afronta el seu futur immediat amb unes totals garanties d’èxit i consolidant amb fermesa la feina feta fins ara.

CEDEC és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Artículos Relacionados

Populares

Cursos de criptodivisas impartidos por figuras reconocidas del sector gracias a CEEFI International Business School

Uno de los mercados que a día de hoy dispone de más expectativas de futuro es el formado por tecnologías como el Blockchain o...

Salvador Valencia de Tarot y Videncia La Voluntad: ¿Qué ofrece el reconocido tarotista?

El tarot abre puertas mágicas, no solo en el espacio exterior del pasado, del presente y del futuro, sino también en el espacio interior...

¿En qué consisten las flores de CBD?

Las flores aromáticas de CBD son cogollos de planta de cáñamo caracterizadas por un alto contenido de Cannabidiol y un bajo porcentaje del componente...